BLOGITYTTÖJÄ JA HAUSKANPITOA

Helouu! Viime lauantai hurahtikin aika hauskoissa merkeissä blogityttöjen kanssa Pieksämäellä! Maria kutsui meidät visiitille Pieksämäelle vähän viettämään rentoa bloggaaja päivää ja samalla fiilistelemään kesän alkua :) Pieksämäelle meitä loppujen lopuksi pääsi saapumaan minä, Salla ja Milla.

cheesecake

vanillasky2

relax

Sallan ja Marian tunsinkin jo entuudesta, mutta Milla oli uusi tuttavuus minulle. Tietenkin hänen blogiaan ja instagrammiaan oli tullut seurattua aktiivisesti, joten en ihan ulapalla ollut kenestä oli kyse :D Millan kanssa kuitenkin juttu luisti hyvin ja varmasti häneen tulee törmättyä jatkossakin! Meidän rentoilu päivään kuului mm. valokuvausta, auringosta nauttimista, valtavan paljon höpötystä ja naurua sekä grillausta.

flowers_vanillasky

vanillasky

cheesecake2

Maria oli saanut järkättyä meille myös privaatti visiitin Vanilla Sky sisustuskauppaan tuolle päivälle. Viimeksi kun kävin Pieksämäellä koitettiin mennä juuri kyseiseen sisustuskauppaan, mutta silloin se oli kiinni, joten nyt ihan into piukeena ihastelin tuon kaupan tarjontaa kun siihen oli mahdollisuus! Voiko kauppa enää kauniimalle näyttää? No ei voi, Vanilla Sky oli jotain niin ihanaa! Mähän oisin voinut haalia tuolta kaiken matkaan, mutta tällä kertaa ( onneksi ) päädyin vain ostamaan super hyper täydellisen pehmeät puhtaan valkoiset Gantin käsipyyhkeet ♥

blogimiitti
kuva : Salla

appletree

Meidän päivä oli jotain niin hauskaa, että tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi kerraksi! Jotenkin samanhenkisten ihmisten kanssa juttu luistaa ja olo on rentoa :) Iso kiitos siis Marialle, meidän "emännälle", sekä muille mukana olleille ( laatuakoille )! ♥
PicMonkey Collagejjjjhhh

5 kommenttia

 1. voi että, oispa ollu niin hauska olla teidän kans tuolla! :) tuo päivä vaikuttaa niin ihanalta, kuten te kaikki tyypitkin ! <3 Ihanaa että saitte tuollaisen miitin järkättyä :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihania kuvia ja teidän päivä kuulostaa niin mukavalta!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa teidän päivä ihanalta :) Todella kauniita kuviä myös<3

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä ihana päivä, kiitos siullekin! <3 Mahtavaa oli tavata ja juttu luisti kyllä paremminkin kuin hyvin. :) Teki hyvää arjen keskellä tällainen rentoutuminen ja kaikista jutuista puhuminen, innolla ootan millon nähdään taas uudelleen!

  VastaaPoista
 5. oi miten kivalta kuulostaa ja ihania kuvia:)))

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥