KIRSIKANKUKKIEN KESKELLÄ

Moikkamoi sinne! Viimein pääsen julkaisemaan teille nämä Roihuvuoren kirsikkatarhassa otetut kuvat! Kävin tosiaan reilu viikko sitten moikkaamassa mun serkkua Helsingissä ja suunnattiin Roihuvuoreen ihastelemaan kirsikankukkien loisto. Mä en yhtään edes ajatellut, että kirsikankukat kukkivat niinkin vähän aikaa kuin viikon tai kaksi, joten tämä pieni reissu Helsingin suuntaan sattui niin sopivaan aikaan! Siis mikä tuuri! 

kirsikkapuisto2

kirsikkapuisto5

Näihin kuviin muuten liittyy aika mahdoton tarina, jonka voisin oikeastaan jakaa tähän teillekin varoituksen sanana :D Tämä tarina voisi lukeutua niihin "bloggaajan painajainen" kategoriaan! Eli tosiaan, siirrettiin näitä kuvia mun serkun koneelle tuon muistikortin kautta. No koska kone oli Applen jonkinsortin macbookki niin ei löydetty kohtaa, että "poista kortti turvallisesti". Eli kortti ulos ilman mitään toimenpiteitä! Noo, kotona aloin siirtämään kyseisiä kuvia omalle koneelle talteen, niin joka ikinen kuva oli hävinnyt! Muistikortti näytti tyhjää, täysin tyhjää. Voitteko kuvitella! Siinä tilanteessa taisin luetella joka ikisen kirosanan, vetää itkupotkuraivarit ja itkeä vielä verta kun näin vain tekstin "tämä kansio on tyhjä". 

kirsikkapuisto3

Onneksi kuitenkin iskän joku nörtti kaveri sai jostain tuolta kortin syövereistä kaivettua nämä kuvat talteen, eikä tarvinnut odottaa vuotta että pääsee uudestaan kuvailemaan kirsikankukkia! Jeij! Osa kuvista oli tosin vähän vaurioitunut matkan varrella, mutta kyllä sieltä julkaisukelpoisiakin löytyi :)

Mutta pakko sanoa, että onhan nuo kukat älyttömän kauniita Luonnossa ihan livenä nähtynä, ne pääsevät paljon paremmin oikeuksiinsa kuin näissä kuvissa. Mutta ihana niitä on fiilistellä näiden kuvienkin kautta! Puiden lehdet olivat alkaneet jo hyvin pienesti kellertää eli satuttiin siis todella hyvään aikaan tuonne niitä ihastelemaan :)

kirsikkapuisto

kirsikkapuisto6

Onko kellekkään käynyt yhtä epäonnisesti kuvien kanssa kuin mulle? Mitäs mieltä muuten kuvista? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

14 kommenttia

 1. Ihan superkivoja kuvia Viivi ♥ Ja siis apua tuo kuvien häviäminen, voin vaan kuvitella ne kauhunsekaiset tunteet mitä olet käynyt läpi, haha! :D Onneksi sait tosiaan edes osan kuvista takaisin! Itseltänikin on tainnut jotkut kuvat joskus kadota, mutta onneksi ne eivät tainneet olla mitenkään erityisen tärkeitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ❤️ joo, onneksi sain osan kuvista takaisin ja pelastettua! Mullakin on aiemmin hävinnyt jotkut kuvat mutta ne ei olleet niin tärkeitä, onneks :D

   Poista
 2. Onpa upeita kuvia! :) Voin kuvitella miltä on tuntunut kun kuvakansio näyttääkin tyhjää, mutta onneksi sait kuvat takaisin kuitenkin! ^^ Miulta on hävinnyt kuvia yhteensä noin kuuden vuoden ajalta - ulkoinen kovalevy meni rikki just silloin kun siirryin uuteen koneeseen, enkä ollut ehtinyt vielä siirtää niitä uudelle koneelle talteen ja olin vielä tyhjentänyt vanhan koneen täysin.... Nakersi aivan älyttömästi, sinne meni ulkomaan reissuilta, vaihto- oppilas ajalta ja monesta muusta tapahtumasta kuvat kokonaan. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) no joo, onneksi on fiksuja ihmisiä jotka osaa ne löytää tuolta :D eikää, voi hitsi mikä harmi :/ voin uskoo, että on ärsyttänyt ja paljon!

   Poista
 3. Voi vitsi mäkin niin tahtoisin tuonne 8) Hyvään aikaan satuit tosiaan menemään. Mä muistan kun menin Lontooseen hyvää aikaan kun sielläkin yhdessä puistossa kukki muutama ihana kirsikkapuu:) Toivottavasti mäkin pääsen joskus tuonne keväällä ihastelemaan ♥ Tai pääsisi ihan Japaniin asti kirsikankukkien keskelle:)
  Noni, mä en koskaan poista turvallisesti korttia koneesta vaan repäsen sen aina vaan pois! Vielä ei siis ole käynyt noin mutta tästä nyt opin että se näköjään kannattaa _aina_ ensin irrottaa turvallisesti. Kaunis on Viivi tuo viimeinen kuva<3 Vitsi mä tykkään tosta sun lyhyestä tukasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajoitus sattui kyllä hyvään aikaan! :) etköhän sinäkin joku kerta tuonne pääse ❤️
   Joo suosittelen poistamaan kortin turvallisesti niin ei varmasti pääse näin käymään :D kiitoskiitos ❤️

   Poista
 4. Oi kuinka ihania kuvia ja huh, että sait pelastettua edes osan kuvista!☆ On varmasti ollut uskomattoman nättiä tuolla paikanpäällä! Hei nuo aurinkolasit ja huivi mätsää niin kivasti tuolla miljöössä!:) Jooh, mulle on käynyt paristi ihan tyhmä moka, että oon kuvitellut siirtäneeni jo kuvat koneelle ja sitten päätän alustaa muistikortin.. Sit kun oon painanu sitä 'suorita' kohtaa ja tajuun että EIIKÄ, niin se on jo myöhäistä! :,D Nykyisin varmistan monta kertaa että jokainen kuva on mennyt koneelle ja kortin koneesta poistamisen yhteydessä teen kaikki poppakonstit, ettei nyt vaan mikään häviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! ❤️ ja tosiaan onneksi osa kuvista pelastui :) eikää, voi ei :D varmasti tuon jälkeen tarkistaa kuvat miljoona kertaa!

   Poista
 5. Oi kuinka ihania kuvia ja huh, että sait pelastettua edes osan kuvista!☆ On varmasti ollut uskomattoman nättiä tuolla paikanpäällä! Hei nuo aurinkolasit ja huivi mätsää niin kivasti tuolla miljöössä!:) Jooh, mulle on käynyt paristi ihan tyhmä moka, että oon kuvitellut siirtäneeni jo kuvat koneelle ja sitten päätän alustaa muistikortin.. Sit kun oon painanu sitä 'suorita' kohtaa ja tajuun että EIIKÄ, niin se on jo myöhäistä! :,D Nykyisin varmistan monta kertaa että jokainen kuva on mennyt koneelle ja kortin koneesta poistamisen yhteydessä teen kaikki poppakonstit, ettei nyt vaan mikään häviä!

  VastaaPoista
 6. Oii ihanan raikkaita kuvia, voin vaan kuvitella kuinka kaunista tuolla on! Upea sinä<3

  VastaaPoista
 7. Oooo, aivan ihana kukkaloisto<3 Sun aurinkolasit mätsää niin hyvin tonne :')

  VastaaPoista
 8. Tosi ihania kuvia! <3 Tuo kirsikkapuisto on vaan niin upea paikka ja nuo kukat niin kauniita, että.. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥