MÖKKI, PALJU, HYVÄ SEURA

Moikka sinne! Ulkona näyttää satelevan vettä ja ilma näyttää joltain ihan muulta kuin kesäiseltä. Vaikka tällä hetkellä aurinko ei paistakkaan, niin palaillaan meidän reilu viikon takaiseen aurinkoiseen mökki reissuun kaveriporukalla. Suunnattiin tosiaan pienellä kaveriporukalla poikaystäväni mökille viettelemään rentoa viikonloppua. Säät kerrankin salli meitä, kun lauantaille sattui ihana auringonpaiste ja lämpöä riitti sopivasti!

mölkky

summer_cottage

summer_cottage8

summer_cottage4

summer_cottage7

Porukkaa mökille saapui pikkuhiljaa ripotellen. Myös Hilla pääsi meidän mukaan viettämään mökkiviikonloppua! Voi kun toinen nautti mökillä juoksemisesta ja monista kavereista keiden kanssa sai leikkiä, hahah :D Mutta lauantai ilta kuluikin paljussa istuen, saunoen, kuulumisia vaihtaen, grillaten ja nauttien ihanan maisemasta. Ja niin, tulihan se talviturkkikin heitettyä! Kieltämättä vesi oli aika kylmää, mutta suoraan lämpimästä paljusta mentyä ei se niin kauhealta tuntunut. Hurjana tyttönä kävin jopa kaksi uimassa, hyr!

summer_cottage3

summer_cottage5

summer_cottage2

sangria

summer_cottage6

Tämä viikko onkin sitten aika työntäyteinen, vapailla saan seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Juhannus meni aika rauhallisissa merkeissä, tuo sää vähän verotti juhlafiilistä ja tietenkin sunnuntain työt olivat koko ajan mielessä. Mutta onneksi tämän viikon lauantaille on jo tiedossa kivaa puuhaa, niin jaksaa painaa viikon töissä!

Oletteko te mökkeilleet jo tänä kesänä ?
PicMonkey Collagejjjjhhh

6 kommenttia

 1. mä oon parikertaa onneksi päässyt jo mökille! Teijän mökkeily näyttää todella onnistuneelta, ihanan iloisia kuvia<3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Me vietettiin juhannus Hangossa kaveripirukalla <3

  VastaaPoista
 3. Sun mökkiviikonloppu on vaikuttanut tosi onnistuneelta. Tekeekin mieli nyt paljuun... :D

  VastaaPoista
 4. Niin ihana ja rento fiilis näissä kuvissa!♡ Mökkeily on kyllä parasta..:) Ihana Hillanen!♡♡

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanan kuuloinen mökkiviikonloppu, paljussa on kyllä mukava rentoutua! ♥ Niin kesäisiä kuvia tässä postauksessa :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäinen postaus ♥ Mökkeily on parasta!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥