MIKKELIN ASUNTOMESSUILTA

Jos olet itse menossa asuntomessuille tänä kesänä, etkä halua nähdä silmäystäkään taloista niin lopeta lukeminen just nyt! Täällä nimittäin tulee näkymään kuvia taloista ja niiden sisustuksista :)

Nyt kun varoituksen sana on annettu, päästään kunnolla itse aiheeseen eli asuntomessuihin. Kerkesin siinä kiertelyn lomassa napsia teille muutamia kuvia messutaloista. Kieltämättä yllättävän hyvin sain kuvattua kohteita, niin ettei jokainen kuva ole tärähtynyt liikkeessä olon takia tai joku muu messukävijä törötä kuvassa :D Mutta asuntomessut järjestettiin tosiaan tänä vuonna Mikkelissä Saimaan rannalla. Esittelyssä oli 31 aivan ihanaa ja erilaista messutaloa! Suunnatiin messuille sunnuntaina kahdeksan hengen voimin kaveriporukan kanssa. Meitä oli neljä pariskuntaa ja kaikille varmasti jäi messuista kiva fiilis ja hirveä asunto-, rakennus- tai sisustuskuume, hahah :D Messut ovat avoinna 14.7.-13.8.2017.

asuntomessut2017_2

asuntomessut2017_14

asuntomessut2017_5

asuntomessut2017_6

asuntomessut2017_7

asuntomessut2017_10

asuntomessut2017_12

Muutamat asiat pistin huomioon, jotka toistuivat tosi useassa talossa. Tämän hetken rakennustrendeinä ovat selvästi...

...rakentaa koko valkoinen tai musta sauna
...rakentaa isot ikkunat joka suuntaan taloa
...käyttää paljon lasia talon pinnoissa ( paljon ikkunaa, lasikaiteita, lasiseiniä )
...hankkia ulkoporeallas terassille tai katetulle patiolle
...asentaa kattokaiuttimia ympäri taloa eli hyvät välineet musiikintoisto ( tälläiset pitää kuulemma saada meillekin :D )

asuntomessut2017_8

asuntomessut2017_15

asuntomessut2017_9

asuntomessut2017_13

asuntomessut2017_3

asuntomessut2017_4

asuntomessut2017

asuntomessut2017_11

Erityisesti omaan makuuni taloissa olivat vaaleat luonnonläheiset sävyt, ne isot ikkunat, isot terassit, lasikaiteet, sekä valkoiselle saunallekin aloin lämmetä pikkuhiljaa. Koko mustat keittiöt olivat sellainen, joka ei mun mieltä vielä lämmittänyt, vaikka upean näköisiä nekin olivat. Talo, johon erityisesti tykästyin oli Kontio Toive. Tuossa hirsitalossa oli lähes kaikki mitä voisin omaltakin talolta haluta! Talo oli kaunis niin sisältä kuin ulkoakin :)

Asuntomessuilta käteen siis jäi kamala rakennus- ja sisustuskuume, kassillinen esitteitä sekä hyvä mieli. Asuntomessut oli toteutettu hyvin ja voisipa sitä suunnata ensi vuonna Porissa järjestettäville asuntomessuillekin!

PicMonkey Collagejjjjhhh

8 kommenttia

 1. oi vitsi miten kivoja koteja!! onpa harmi etten varmaankaan itse ehdi noille messuille kiertelemään, enkä ole tainnut aiemminkaan niillä käydä. olisi varmasti tosi inspiroivaa, ehkä liiankin :'D voin vaan kuvitella sen valinnan vaikeuden, kun oikeasti olisi itse taloa rakentamassa! jänniä mutta samalla valtavan ihania nuo valkoiset saunat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kodit oli kyllä aivan ihania ja niinkuin sanoit, liian inspiroivaa! :D Hirveä koti ja sisustus kuume alkoi :D

   Poista
 2. oi, olipa kiva lukea ajatuksia ja katsoa kuvia, kun en itse pääse tuonne käymään!! Upeita sisustuksia kyllä, voikun olisi iso asunto mitä sisustaa!!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit tästä postauksesta! :) No niimpä! :)

   Poista
 3. Onpa hienoja kuvia! Tosi kiva kuulla ja nähä vähän mitä siellä on ollut 😊 Mustasta en tykkää sisustuksessa lainkaan, mutta valkoisesta kyllä. Valkoinen hirsitalo ois aivan ihana ja valkoinen sauna kuulostaa kans kivalta! Isoista ikkunoista tykkään ja joistain muista lasisista jutuista, kunhan lasia ei oo liikaa. Näitä katsellessa iskee itsellekin kauhea sisustuskuume!

  VastaaPoista
 4. Näyttää niin upealta, että en varmaan kestäisi kaiken tuon ihanuuden keskellä :D Olen huomannut samoja pinnalla olevia trendejä kuin sinäkin! Kyllä näitä kuvia katsellessa herää itsellekin kunnolla sisustusbuumi!

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihania! Mut sytytti noi isot olohuoneen ikkunat ja vaakatasoinen puu sänkyä vasten :)

  VastaaPoista
 6. Vau ihanan valoisa ja raikas blogi sulla!<3 Ja nopeasti kun näin ensin vaan kuvat niin aattelin, että onko sulla tollainen koti haha. :D

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥