QSTOCK 2017

Kivaa alkavaa viikkoa sinne! Nyt on tämän kesän festarit festaroitu eli viikonloppu kulutettu Oulussa Qstockissa. Ihan mielettömän hauskaa oli ja voisin elää tuon viikonlopun uudestaan ja uudestaan! Tosiaan tänä vuonna lähdettiin tsekkaamaan Oulun Qstock hyvän ajankohdan ja huipun artistikauttauksen vuoksi. Oulussa on tullut käytyä useastikin nuorempana, eikä kaupunki pettänyt tälläkään kertaa. Mä vähän ihastuin Ouluun ja sen kauniisiin rakennuksiin ja muutenkin koko kaupungin fiilikseen, ihana paikka!

qstock

qstock_collage

Mutta tosiaan, lähdettiin perjantaina ajelemaan kohti Oulua ja hotellille saavuttiin viiden maissa. Siinä sitten äkkiä vähän meikkiä naamaan ja pieni ehostautuminen ennen alueelle menoa. Kerettiin juuri seitsemäksi katsomaan Pete Parkkosta, mikä olikin meidän tavoitteena! Illan aikana myös katsottiin Haloo Helsinki ( joka oli aivan mieletön livenä ♥ ) sekä yöstä vielä Teflon Brothersit. Perjantaille onneksi sattui illaksi ne artistit, joita juuri halusikin päästä kuuntelemaan. Täältä Kuopiosta tulee kuitenkin sen verran matkaa, että perille päästiin vasta alkuillasta :)

qstock_collage3

qstock_collage2

Lauantaina suunnattiinkin sitten hyvissä ajoin alueelle, tähdättiin meidän saapuminen sinne kello kolmeksi kun Antti Tuisku aloitti soittamaan. Tuisku oli jälleen aivan mielettömän hyvä livenä! Lauantaina katsottiin myös Jenni Vartiainen, Sanni, Miriam Bryant, Profeetat sekä JVG. Festareilla kyllä parasta on se live musiikki ja huiput esiintyjät ♥ Jotenkin siinä on oma tunnelmansa seisoa keskellä väenpaljoutta, ahtaassa, jalkapohjat kipeänä ja hyppiä musiikin tahdissa huutaen kurkkunsa kipeäksi :D Mutta kyllä se on sen arvoista. Lauantaina myös herkuteltiin festari safkoilla, kärsittiin pieni tihkusade, mutta nautittiin loppuilta auringon paisteesta, jonottettiin niin vessaan, narikkaan kuin ruokakojuihinkin, ostettiin ylihintaiset juomat sekä pidettiin vaan hauskaa!

qstock_collage4

Kuvakattaus koko festari reissulta on kovin pieni, kännykkä oli nimittäin ainut kuvausväline matkassa eikä sitä oikein malttanut joka välissä kaivaa esiin :D Eli kuvituksena toimii muutama räpsy puhelimesta sekä snapchat kuvapläjäys, olkaa hyvä!

Oletteko te käyneet festareilla tai oletteko menossa vielä tänä kesänä? :)
PicMonkey Collagejjjjhhh

6 kommenttia

 1. Qstock vaikuttaa niin mahtavalle festarille!<3 Itse oon miettinyt suuntaavani Blockfesteille, mutta meen ihan fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Tuo sun festariasu on kyllä tosi upea! <3 Muutenkin mukavan kuuloiset festarit! Itekki odotan tän viikon Weekendia ihan innoissani <3 :)

  VastaaPoista
 3. oi miten kiva asu!:) Mulla festarit jäi tänä kesänä, tai kävin yhden päivän tammerfesteille, joten ihan ilman festareita ei jäänyt, mutta ens kesänä ehottomasti suunnattava jonnekin festareille koko viikonlopuksi!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihan täydelliselle festariviikonlopulle! ♥ Itse olen tänä kesänä käynyt vain täällä Lappeenrannassa järjestettävillä pikkufestareilla, sekä Imatralla kuuntelemassa lavan ulkopuolelta mm. Haloo Helsinkiä :)

  VastaaPoista
 5. Äääää, kuulostaa nii kivalta! Pakko kyllä ens vuonna päästä jonnekin festareille :) Ja vitsit sulla on kiva asu!

  VastaaPoista
 6. Ihana festari asu! Tyylikäs ja seksikäs. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥