55-200MM OBJEKTIIVIN TESTAILUA

sparklingwine2

Oltiin serkkutyttöjen kanssa viime kesästä perinteeksi muodustuneella mökkireissulla viime viikolla. Suunnattiin yhdeksi yöksi meidän mökille rentoutumaan, saunomaan ja viettämään aikaa yhdessä :) Innostuin tuolloin ottamaan matkaan mun hyvin vähälle käytölle jääneen objektiivin ja vähän koittaa kuvailla sillä. Kyseinen objektiivi on Nikkorin 55-200 mm ja se on ollut hävettävän vähällä käytöllä sen ostosta lähtien. Tällä reissulla kuitenkin ääni muuttui kellossa ja kasvoi kauhea hinkua opetella tuon objektiivin käyttö ja kuvailla sillä jatkossa paljon enemmän!

nature_finland3

sparklingwine

Onko teillä antaa vinkkiä, mitä juuri kyseisellä objektiivillä voisi kuvata parhaiten? :)

nature_finland

nature_finland4

nature_finlandd2

Kaikki kuvat on siis räpsitty kyseisellä objektiivilla ihan vain testi mielessä, harjoittelua siis tuon käytössa vielä kaipaan :D Suurin ongelma mulla on ollut se, että en oikein tiedä mitä kaikkea noin "pitkällä" putkella voisi kuvata. Pituus kun ei kuitenkaan riitä esim. hyvin kauas tarvittavaan kuvaukseen. Pienten testailujen jälkeen päädyin siihen tulokseen, että tällä putkella nyt voi kuvata melkein mitä vain, jos sinulla on vain tilaa peruutella tai et pääse tarpeeksi lähelle itse kohdetta!

Mukavaa uutta viikkoa sinne !
PicMonkey Collagejjjjhhh

2 kommenttia

  1. Ihania kesäkuvia 8) Siis joo kyllä alkoi tehdä mieli uutta objektiivia, kun tietää tasan minkä haluaa:D Pitänee varmaan säästää se joululahjatoiveisiin;) Hmm Salla varmasti osaisi sanoa mitä tuolla kannattaa kuvata!:)

    VastaaPoista
  2. Oi tuolla objektiivilla saa kyllä kivoja kuvia!:)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥