BETTE BOX - SYYSKUU

Mulle saapui alkukuusta syyskuun Bette Box ja tänään ajattelin jakaa sen sisällön teillekkin! Muualla olette varmaan voineet jo törmätä kyseisen boksin sisältöön, mutta jaanpahan tänne omaankin blogiin fiiliksiä boksista! Tilasin tosiaan pitkästä aikaa itselleni Bette Boxin kun huomasin, että olin kerryttänyt tarpeeksi bette-pisteitä tilatakseni sen ilmaiseksi! Tilasin kyseistä boksia useastikin silloin kun se kulki vielä Livboxin nimellä. Muistan tykänneeni jokaisesta boksista ja olihan se aina hauska odottaa uutta kuun alkua ja uutta boksia postista!

bettebox_syyskuu

Syyskuun boksin avainsanat olivat "kokeile rohkeasti uutta!". Tuotteet olivat jokainen siis jotain uutuus tuotteita, jotka ovat tulleet vasta markkinoille. Mikään näistä ei siis voinut olla kenellekään kovinkaan tuttu ennestään ja hauska niin! 

Boksista löytyi...

bettebox_lumene

Lumenen Nordic Chick Soft-Matte puuteri. Tämä Lumenen uusi hienojakoinen ja pehmeä mattainen puuteri lupaa täydellistä mukavuutta sekä pitkäaikaista pysyvyyttä! Mun mielestä puuterin ulkonäkö on kaunis sekä sisäpuolella oleva peili on plussaa :) Tätä en ole vielä kerennyt testaamaan, mutta käyttöön se varmasti pääsee edellisen puuterin loputtua!

bettebox_blistex

Blistexin Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide. Tässä huulivoiteessa on mustikan tuoksu sekä maku. Sen pakkausta on myös uudistettu kätevämmäksi eli siinä on nykyään käännettävä korkki. Tähän huulivoiteeseen ihastuin heti, vaikka se ehkä tuleekin helposti nuoltua huulilta hyvän maun takia :D Ja sain kyllä koko pakkauksen lentämään lattiallekin tapeltuani hetken korkin kanssa, hah! 

bettebox_nivea

Nivean Creme Care Waterproof silmämeikinpoistoaine. Mä olen aina suosinut meikinpuhdistuksessa meikinpoistoainetta, joka puhdistaa vedenkestävänkin meikin. Siksi tämä tuote oli oikein mieluinen boksin sisällöstä :) Tuote lupaa poistaa meikin hellävaraisesti sekä hoitaa samalla herkkää silmänympärysihoa!

bettebox_vichy

Vichyn Mineral 89 Daily Booster tiiviste. Tämä Vichyn tuote herätti vähän ensin hämmästystä, koska alkuun mulla ei ollut hajuakaan mikä tämä on :D Mutta kyseessä siis on tiiviste, joka levitetään puhtaalle iholle ja joka tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivisteessä on mm. käytetty lähdevettä ja hyaluronihappoa.

bettebox_schwarzkopf

Schwarzkopfin BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo. Tämä syväpuhdistava shampoo tuli oikeastaan aika hyvään saumaan, sillä syväpuhdistavaa shampoota olisi hyvä käyttää aina silloin tällöin. Shampoo lupaa puhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. Tästä olisi ollut hauska saada vähän isompikin pakkaus, koska tästähän ei moneen pesukertaan riitä.

bettebox_sb12

Boksista löytyi myös SB 12 Boost -ravintolisäpurukumit! Aiemmin en olekkaan testannut mitään SB 12 -sarjan tuotteita, mutta nämä purukumit lupaavat raikastaa hengityksen sekä ehkäistä hampaiden reikiintymistä! Pääsevät siis mukaan koululaukkuun!

Henkilökohtaisesti tykkäsin boksin tuotteista ja jokainen niistä pääsee varmasti käyttöön :) Uutuus tuotteita on aina hauska päästä testaamaan, jos niistä löytyisikin uusia tuttavuuksia vanhojen rinnalle! Katsotaan tulisiko kyseistä boksia vielä tilattua myöhemminkin uudestaan!


Miltäs boksin sisältö vaikutti teidän mielestänne? Löytyikö tuotteita, joita haluaisitte itsekin testata? :)

PicMonkey Collagejjjjhhh

2 kommenttia

  1. onpas aika kivoja tuotteita kaikki, ja kiva kun boksista löytyy uutuuksia! :) mä itsekin oon tilannut tuota joskus livboxin aikaan, mutta en oo nyt hetkeen. itse asiassa äsken kolahti sähköpostiin viesti, että lokakuun boxin tilatessaan saa myös syyskuun boksin! nyt voisi olla aika kokeilla taas :)

    VastaaPoista
  2. Tekis itsekin mieli tilata tuo boksi! Tosi kivoja tuotteita :) meikeissä vaan värisävyt mietityttää, kun minulla on niin vaalea iho :(

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥