SYKSY ON TÄÄLLÄ TAAS!

Nyt iski se karu totuus, että syksy on todellakin saapunut. Lämpömittari ei näytä kuin reilua kymmentä astetta parhaimmillaan ja mä olen joutunut kaivamaan jo villasukatkin käyttöön. Tällä hetkellä sade ropisee ikkunalautaan ja kotona fiilis on aika synkkä harmauden takia. Mutta eihän tämä syksy kuitenkaan kurjaa aikaa ole, päinvastoin! Koulu jatkui viimeinkin pari viikkoa sitten ( tunnustan, mä olin odottanut koulun alkua melkein koko kesän :D ), kohta alkaa se ihana väriloisto, saa alkaa polttamaan kynttilöitä ja pukea päälle syksyisiä asukokonaisuuksia :) Syksy onkin itseasiassa aika mukavaa aikaa, kun siitä osaa ottaa irti ne parhaimmat jutut

autumn

Tänä syksynä aion...

...polttaa mun kynttilävaraston tyhjäksi! Mä hamstraan ja hamstraan aina lisää kynttilöitä, enkä edes kerkeä polttamaan entisiä alta. Tänä syksynä aion nauttia niin paljon kynttilänvalosta, että tyhjennän mun kynttilävarastot täysin!

...aloittaa uuden sarjan katselun. Telkkarissa on alkanut miljoona uutta tv-sarjaa ja niistä seurantaan ainakin pääsi Ensitreffit alttarilla sekä sunnuntainen Kaikka vastaan 1! Hankin myös itselleni HBO Nordicin katseluoikeuden ja sieltä on tullut katsottua aika tiiviisti Game of Thronesia :D

autumn_nature

...pukeutua kyllästymiseen asti viininpunaiseen. Mä niin rakastan tätä väriä, viininpunaiseen ei jotenkin kyllästy ikinä! Mikään ei tuo syksyä niin paremmin mieleen kuin viininpunainen väri

...saada taas rutiinia arkeen. Kesällä mulla ei ollut oikein minkäänlaista rutiinia mun elämässä, koska noh, esimerkiksi vuorotyö. Mä niin odotan, että saan taas arjen käyntiin kunnolla ja elämässä on taas tietyt asiat kuten koulu, sali, jooga ja vapaa-aika :)

autumn2

...toteuttaa muutaman diy-projektin. Mulla on pari diy-ideaa päässä, jotka haluaisin toteuttaa. Nyt syksyllä olisi aikaa toteutella niitä, ja toivotaan, että jonkun toteuttamiseen ainakin riittää aikaa :) Täällä Mikkelissähän mulla sitä aikaa kyllä on toteutella omia puuhia!

ferriswheel

Mitä suunnitelmia teidän syksyynne kuuluu ?

PicMonkey Collagejjjjhhh
Ps. Laitan aina tuonne tunnisteisiin tägin "olympus" kun olen kuvannut postauksen kuvat uudella Olympuksen kameralla! Näin näette, että mitä kameraa on milloinkin tullut käytettyä! Tällä hetkellä kuvaan vielä ahkerasti Olympuksella harjoittelumielessä, joten sillä räpsittyjä kuvia näkyy blogissa paljon!

10 kommenttia

 1. mä rrrrakastan syksyä! <3 joten tää syksyfiilistely oli mun mieleen ;) mäkin niin haluan polttaa paljon kynttilöitä ja hautautua neulekerrosten alle ja käyttää villasukkia ja ja ja ja ja <3 viininpunainen on kans rakkautta!

  VastaaPoista
 2. Mäki rakastan syksyä! En malta odottaa, että ruska-aika alkaa. Mun syksyn tärkein suunnitelma on panostaa taas pitkästä aikaa kunnolla opiskeluun ja saada kandityö valmiiksi. :D

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania syksyisiä kuvia! <3 Ja mukavia suunnitelmia sulla. Syksyssä on kyllä oma tunnelmansa ja luonto kyllä niin kaunis silloin :)

  VastaaPoista
 4. Mäki rakastn syksyä ja samat suunnitelmat on mullakin syksylle!!:))

  VastaaPoista
 5. Oi, ihana postaus ja niin kauniita kuvia! Syksy on tosi tunnelmallista aikaa, ja Ensitreffit alttarilla meni katselulistalle täälläkin :)

  VastaaPoista
 6. Niin ihanan syksyiset kuvat tässä postauksessa<3 Mä aion tänä syksynä ehdottomasti panostaa blogiin yhä enempi, nauttia raikkaasta ilmasta ja suunnitella talven lomamatkaa etelään! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! <3 Mulla on tavoitteena elää kans kynttilän valossa niin paljon kuin mahdollista! Ja joku sarjakin olis kiva löytää jota jaksaisin katsoa! :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihania syysjuttuja <3 Itsekin aion poltella kynttilöitä joka ilta, ja itseasiassa ensimmäinen tuikkupaketti pääsikin jo loppumaan :'D Nuo kuvat on kyllä tosi kivoja, miulla myös on Olympus ja tykkään siitä kovasti!

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus! Syksy on kyl paras vuodenaika <3

  VastaaPoista
 10. Minulla on ihan samanlainen kynttiläprojekti menossa! Mutta iltaisin on kyllä rentouttavaa venytellä tai joogata kynttilän valossa ♥ Mutta tosiaan hyvä arkirytmi pitäisi taas saada aikaiseksi, jotta ehtisi kouluhommat saada tehtyä ja vielä liikkua ja nähdä kavereitakin. Nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja etsiä taas ne hyvät rutiinit!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥