SYKSYN VÄREJÄ MEKOSSA

Voisiko sanoa, että tässä on mun kesän viimeinen, sekä syksyn ensimmäinen asu samassa paketissa. Kesä viboja viestittää mekko, mutta muuten koko lookki onkin aika syksyinen. Tilasin tuon mekon viime keväänä Stockkan hullareilta, koska ihastuin yksinkertaisesta mekon kuosiin! Kaunis kuviointi ja värit vei mun sydämen totaalisesti, ja tätä mekkoa olenkin käyttänyt useita kertoja kevään ja kesän aikana. Vaikka pohja onkin tumma, niin se ei tee mekosta kuitenkaan synkän näköistä.

autumn_detail2

autumn_outfit
Mekko - Only / Nahkatakki - H&M / Kengät - Skopunkten / Laukku, Vyö - Lindex

Mä pidän tätä mekkoa kuitenkin enemmän syksy mekkona, koska kuosi ja värit nyt mätsäävät aika hyvin syksyn värien kanssa. Myös pitkät hihat sopivat paremmin viileämmille säille kuin kesähelteille. Syksyllä myös sukkahousut saavat vaihtua paksumpiin ja ihonväriset nailonit jäävät ainakin multa vaatekaappiin. Tähän yhdistin paksummat mustat sukkahousut, mutta yhtä hyvin olisin voinut kuvitella niiden tilalle jotkut vähän villimmät sukkahousut, kuten tumman oranssit! :)

autumn_outfit2

autumn_detail

autumn_outfit3

Tällä hetkellä mun pukeutuminen on aika yksitoikkoista, koska noh, kouluun jaksaa harvoin ihan laittautumalla laittautua :D Haaveilen kuitenkin vielä pukevani hameen/mekon useampaan kertaan päälle ja toivottavasti jotain saan kuvattua tänne teillekin näytille!

Millainen teidän syyspukeutumisenne on ? :)

PicMonkey Collagejjjjhhh

6 kommenttia

 1. Ompa ihana yhdistelmä :) <3

  https://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau, on kyllä tyylikäs mekko ja ihana kuosi ♥ Voi kun haluaisin itsekin osata käyttää iha perus arjessakin enemmän mekkoja, mutta töihin en voi sellaista oikein laittaa ja viikonloppuisinkin kaivan yleensä ne lempparifarkut esiin..:D Hei siulla on tosi kivan väriset hiukset nyt! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihan superihana tuo asu. Todella nätti tuo mekon kuvio <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo asu! <3 Tuo mekko on kyllä niin kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana mekko! Kuosi ja väritys ovat tosi kivat :)

  VastaaPoista
 6. todella kaunis tuo mekko, sopii kyllä täydellisesti syksyyn!:)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥