MAANANTAI POHDINTAA

Moi! Mun viime postauksesta on kulunut 12 päivää. Aiemmin olisin tuntenut kauheaa morkkista tälläisestä postaamattomuudesta. Ja oikeastaan tälläkin kertaa tunsin, mutta vain hetken. Kävin miljoona ajatusta blogin pitämisestä läpi tämän tahattoman blogitauon aikana, ja jossain vaiheessa tuli ihan sellanen fiilis, että tämä tuntuu jotenkin pakkopullalta kun koittaa miettiä päänsä puhki mitä sitä kirjoittaisi ja postaisi tänne. Eli ihan vahingossa alkoi ajattelemaan, että nyt on pakko postata. Onneksi sitä jotenkin heräsi siihen omaan ajatukseen, että hei, eihän tämän nyt näin pidä mennä. Osasi päästää irti siitä ajattelutavasta ja vähän löysätä naruja blogin suhteen. Blogia kirjoitetaan silloin kun siltä tuntuu ja silloin kun on aihetta. Tiedostan hyvin, että oman blogin alkuainoina ja vielä viime vuonnakin tuli postailtua aika aktiivisesti tiettyinä päivinä, mutta nykyään koulu, koti ja muu elämä verottaa sen verran, että blogi on kyllä ensimmäinen joka jää mielestä.

sunflower2

sunflower

Mulla ei myöskään ole, eikä tule olemaan kovin suuria tavoitteita blogin suhteen, koska tämä on mulle paikka, jossa pääsee toteuttamaan itseään ja voi jakaa niitä ihania oman elämän hetkiä. Ehkä tämänkin takia, kannattaa pitää omassa mielessä se, että tästä asiasta ei saa tulla sitä pakkopullaa tai ainakaan sellaista fiilistä. Jatkossa siis mennään rennolla fiiliksellä eteenpäin!

Välillä tulee myös niitä kausia, kun kiinnostus lopahtaa ihan nollaan. Kun käyt koneella, välttelet bloggerin avausta, etkä oikeastaan halua edes ajatella koko blogia. Suoraan sanottua työnnät sen täysin sivuun ajatuksista ja elämästä. Ja voin melkein vannoa, että mä en ole ainut kelle käy joskus näin, vai oonko? Välillä kuitenkin saan hirveästi buustia ja energiaa jakaa asioita vaikka millä mitalla tänne teille, ja se se vasta ihana asia onkin!

sunflower3

sunflower4

Mutta niitä muita kuulumisia sitten ? Koko viime viikon ja viikonlopun kärsin tosiaan flunssasta ja vasta nyt kamala tukkoisuus ja vuotava nenä on alkanut helpottamaan. Itseasiassa muuta mun arkeen ei olekkaan kuulunut kuin kasa nenäliinoja ja koulu, hah :D Viikonloppuna piti päästä sen verran ulos, että käytiin kuvailemassa vähän auringonkukkia, kun ne vielä olivat vielä tolpillaan ja kuvauskunnossa, tässä siis kuvasaldoa siltä reissulta! :)

PicMonkey Collagejjjjhhh

8 kommenttia

 1. Olipa kiva ja rento postaus! Mulla on aivan samanlaisia fiiliksiä ollut blogin suhteen viimeaikoina, joten eiköhän nää inspiraatiokatkokset ole ihan normaali juttu, varsinkin kun arki on täynnä paljon muutakin kuin ruudun äärellä olemista..:) Niin kun sanoitkin, on tää bloggaaminen kuitenkin asia josta pitää saada ladattua hyvää energiaa eikä stressiä!;) Ihania kuvia, niin aurinkoinen fiilis näissä!♡♡

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! <3 Mä haluaisin kovasti kuvailemaan joskus aurigonkukkien kanssa, ne on vaan niin nättejä :) Kannattaa bloggailla silloin kun on inspistä ja eikä vaan kun on pakko!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia <3 Postaukset ovat parhaimmillaan silloin kun sitä ei ajattele, että "nyt on pakko". Pidin huomaamattani viimekesän kokonaan taukoa blogista. Olin jatkuvasti töissä, enkä useinkaan jaksanut panostaa työpäivän jälkeen asukuvia varten, saatika vapaapäivinä jolloin halusin levätä. Sitten pikkuhiljaa elokuun puolella palailin postailemaan aina kun siltä tuntuu ja sillä samalla tiellä olen edelleenkin. Se tässä hommassa on hyvää, kun ei ole suurempia tavoitteita niin sitä voi viedä eteenpäin just niinkuin itsestä tuntuu, tai olla vastavuoroisesti viemättä. :)

  Ainoa miinus mikä harmitti kesän tauon aikana oli se, ettei kamera kulkenut mukana, joten en saanut taltioitua kuvia muistoksi itselleni. Okei, eihän aina tarvitse elää linssin läpi mutta rakastan valokuvia muistoina!

  VastaaPoista
 5. voi apua miten ihania kuvia <3 mä niin rakastan auringonkukkia mutta en oikeen tiiä missä niitä ois, niin koskaan en oo päässy kuviin palloilemaan mihinkään auringonkukkapeltoon :( ja hei, et oo todellakaan ainoa jolla välillä tökkii bloggerin avaaminen! niitä kausia ja hetkiä on varmasti ihan jokaisella, toisella enemmän ja toisella vähemmän. kirjottelet ku hyvältä tuntuu :-) ihanaa että nähään pian! <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia:)) mulla on ihan samata fiilikset nyt bloggaamiseen, sillo kun on aikaa ja inspiraatioita:)

  VastaaPoista
 7. Tämä postaus oli kuin suoraan omista ajatuksistani kirjoitettu! :D Bloggaaminen on tuntunut viime aikoina jotenkin hyvin kaukaiselta, joten olen päättänyt suosiolla olla avaamatta tyhjää tekstikenttää niin kauan, kun siltä tuntuu. Samaa suosittelen myös muille samassa tilanteessa oleville! :) Aivan ihania nämä kuvat, niin pirteitä <3

  VastaaPoista
 8. Mullakin on usein samoja fiiliksiä. Varsinkin niinä kausina, kun perusarki on hektistä, bloggaaminen jää mielestä kokonaan. Tällä hetkellä olisi hyvä inspis kirjoittaa, mutta aiheita ei keksi! Pitää kuitenkin muistaa, että bloggaaminen on vain harrastus, jonka tarkoitus on tuottaa iloa eikä pään vaivaa :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥