DIY - KÄPYKUUSI

Viimeinkin kerkeän toivottamaan ihanaa joulukuuta täällä bloginkin puolella! ♥ Mua taisi purasta vähän pahemman kerran diy-kärpänen, nimittäin olisi taas yksi askartelu projekti teille esiteltävänä! Nämä diy jutut ovat olleet kivan suosittuja täällä blogissa, joten näitä on kiva aina tänne julkaista! Ja saahan näistä ideoita omiinkin pikku askartelu projekteihin, vai mitä? Näin joulun alla varsinkin tulee bongattua kaikennäköisistä askarteluryhmistä jos jonkilaista diy-projektia, joita ihastelee siihen pisteeseen, että haluaa päästä sellaisen toteuttamaan :) Mä olen aina tykännyt puuhailla käsillä, ja kun vastaan tulee helposti toteutettava projekti, se pitää päästä toteuttamaan!

käpykuusi

Tällä kertaa kyseessä on käpykuusi, joka on älyttömän helppo toteuttaa :) Tähän et tarvitse muuta kuin käpyjä, styroxisen kartion, kuumaliimaa sekä spray maalia, jos haluat maalata kuusen! Mun "kävyn poiminta" kävi aika helposti, sillä mökiltä niitä löytyi jo valmiiksi kerättynä! Sitten eikun vain liimailemaan käpyjä styroxi kartion päälle, niin että suurin osa stryroxin pinnasta peittyy. Stuyroxin valkoinen pinta oli aika haastava saada peittoon, koska noh, käpyjähän ei koskaan saa niin vierekkäin ja tiiviisti, että pohjaa ei näkyisi. Mulla myös kävyt riittivät juuri nippa nappa koko kuuseen, alas niitä olisi tarvinnut vielä pari. Liimailun jälkeen spreijasin kuusen valkoiseksi, jolloin valkoinen pohjakaan ei paistanut käpyjen alta :) Ja eikun vain jouluvalot ympärille ja tadaa, käpykuusi valoilla on valmis!

käpykuusi2

Miltäs käpykuusi näyttää ?
PicMonkey Collagejjjjhhh

5 kommenttia

 1. Oi miten ihana idea!! <3 Tuo käpykuusi näyttää kyllä aivan superkauniilta! Jos vaan olisi aikaa, niin mielelläni itsekin sellaisen tekisin :)

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä tosi kaunis! <3 Ja mä ainakin saan näistä DIY-postauksista hirveesti inspistä kun muuten en keksi mitään askartelujuttuja! :D

  VastaaPoista
 3. On kyllä hurjan kaunis<3 Mä en oo yhtään tollanen tee-se-itse-ihminen, mutta tää kuulostaa sen verran simppeliltä, että onnistuisi ehkä multakin :D

  VastaaPoista
 4. Vau, superkiva kuusi ja tosi ihana idea! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥