PIENET PIPARKAKKUTALOT MUKIN REUNALLE

Heissan! ♥ Enään neljä yötä jouluun, huhhuh! Tällä hetkellä kaikki jouluvalmistelut ovat aika hyvällä mallilla ja sain kuin sainkin taiteiltua sen piparkkakkutalonkin tai oikeastaan talot tänäkin jouluna! Tällä kertaa tosin vähän pienemmässä koossa mitä aiempina vuosina :D

tinygingerbreadhouse

tinygingerbreadhouse3

Koska isoa piparkakkutaloa ei kuulunut tänä vuonna, ajattelin kokeilla taiteilla minipiparkakkutalot, jotka tunnetaan myös piparkakkutaloina mukin reunalla! Kaavat taloihin otin netistä Ifolorin sivuilta, sinne pääsette klikkaamaan tästä! Nuo ifolorin muotit olivat juuri sopivan kokoiset ja ne sai helposti tulostettua tuolta sivuilta :) Jäljensin kaavat vielä leivinpaperille, jonka avulla leikkasin osat irti piparkakkutaikinasta ja sitten noin viideksi minuutiksi uuniin! Pienet osat palavat helposti, joten siksi todella lyhyt paistoaika!

Koristelu sitten olikin vähän haastavampaan näihin pieniin talon osiin :D Isot ranskanpastillit eivät oikein taipuneet noihin pieniin taloihin, mutta onpahan niissä nyt edes jotain koristetta! Myös palat muuttivat vähän muotoa uunissa, joten nekään eivät menneet ihan yks yhteen :D Minun piparkakkutaloissa onkin design seinät ja hyvä tuuletus, hah! Palat liimailin tosiaan yhteen sulalla sokerilla. 

tinygingerbreadhouse2

tinygingerbreadhouse4

Mutta kaiken kaikkiaan näistä taloistahan tuli ihan super söpöt! ♥ Täydellistä tarjota vaikka vieraille kupillinen glögiä ja antaa tälläinen piparkakkutalo siihen kylkeen maiskutettavaksi. Tosin en ole vielä raaskinut yhtäkään näistä syödä tai tarjota kellekkään, hah!

Oletteko te jo leiponeet piparkakut jouluksi?
PicMonkey Collagejjjjhhh

7 kommenttia

 1. Siis nää on ihan överisöpöjä!! <3

  VastaaPoista
 2. Mä en oo koskaan kokeillut tuollaisia piparkakkutaloja, mutta nuo on kyllä todella suloisia :D<3 Kiva idea! :)

  VastaaPoista
 3. ei vitsi miten mahtava idea, miten en oo törmännyt näihin missään?! <3 pakko tehdä tuollaisia kans viimeistään ens jouluna, onhan nuo aivan ihania <3

  VastaaPoista
 4. Siis eihän noita nyt oikeasti raaskisikaan syödä! :D Älyttömän söpöjä <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten söpöjä kiva idea!! En oo vielä tehnyt pipareita toivottavasti kerkeän ennen joulua:)

  VastaaPoista
 6. Ihana, et oot jaksanut väsäillä näitä :) pitää itsekin kokeilla ensi vuonna!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥