JOULU 2017

Moikka sinne ja kivaa uuden vuoden alkua! ♥ Niin vain se joulu, joulunpyhät, välipäivät sekä uusivuosi hurahti ohitse! Ajattelin tulla postailemaan teille meidän joulun vietosta jo muutama päivä sitten, mutta kummasti joulun pyhät ja välipäivät hurahti perheen kanssa aikaa viettäessä, töissä, Hillan puunauksessa sekä rokotuksissa :D Ja pitihän sitä vähän uuden vuoden pirskeitäkin suunnitella, kun idea niihin tuli aika viime tipassa! Mutta uudesta vuodesta lisää myöhemmin, nyt joulukuulumisiin!

christmas_hotchocolate

cristmas_me

cristmas_tree

christmas_star

Meidän joulun viettoon kuului perinteisesti perheen kanssa yhdessäoloa, herkuttelua, lautapelejen pelailua, kuusen ihastelua ja sopivasti säntäilyä paikasta toiseen. Aatto aamun vietimme minun perheeni kanssa. Söimme perinteisesti riisipuuron, seurasimme Joulupukin kuumaalinjaa ja Lumiukko -elokuvaa telkkarista sekä kävimme joulusaunassa! Aattoillaksi suuntasimme poikaystävän mökille viettämään joulua jouluaterian ja lahjojen availun merkeissä :) 

Pukki kiikutti pari pakettia minullekkin, juurikin niitä asioita mitä omalta toivelistalta löytyikin! Suurimman määrän lahjoja taisi kuitenkin saada meidän Hilla, kun neidin paketeista paljastui uutta flexiä, leluja ja kauhea kasa herkkuja, hahah :D 

christmas_poodle

christmas_me2

cristmas_food

christmas_hotchocolate2

Kuvia olisin halunnut ikuistaa vieläkin enemmän kameraan, nimittäin tämän joulun kuvasaldo jäi aika pieneksi. Toisaalta taas oli mukava vain keskittyä jouluaaton puuhiin kuin stressata valokuvien ottamisesta :D Joulu on mulle ainakin ehkä vuoden tärkein ja ihanin juhla, joten sen haluaa viettää rauhassa nauttien tunnelmasa ilman lisälinssiä :)

Miten teidän joulu ja joulunpyhät menivät ?
PicMonkey Collagejjjjhhh

3 kommenttia

  1. Ihanan perinteisen kuuloinen joulu teillä! <3 Joulun välipäivät sekä uusi vuosi menivät kyllä ihan todella nopeasti, vaikka itse vietinkin vuodenvaihteen flunssaa sairastaen kotona :D Siulla on muuten ihanan väriset hiukset nyt! <3

    VastaaPoista
  2. Minulla joulu meni myöskin lahjakkaasti ilman kameran ja puhelimen jatkuvaa näpyttelyä. Oli kyllä kiva välillä keskittyä muuhun kuin kuvailuun ja ihan oikeasti siihen yhddessä oloon! :)

    VastaaPoista
  3. oi miten ihania kuvia ja teidän joulu kuulosti niin kivalta<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥