UUSI VUOSI, UUDET KUJEET

Joulu tuli ja meni. Uusivuosi tuli ja meni. Tammikuun alku tuli ja meni. Ja nyt minä vasta pääsen kertomaan teille tammikuun alun touhuja ja kuulumisia! Voisin sanoa tiivistetysti, että kiirettä on pitänyt ja aika kuluu kun siivillä ( miten viikot voikaan mennä näin nopeasti!!?) :D Mullahan on postaamatta edelleenkin joulukalenterin viimeiset luukut, mutta ihan rehellisesti musta tuntuu, että kukaan ei jaksa yhtäkään joulu juttua enään näin tammikuun puolen välin paikkeilla, vai mitä? :D Mä olen ainakin jättänyt nyt joulun täysin taakseni ja keskityn tulevaan vuoteen! Tietenkin jos oikein hinkumalla haluatte nähdä viimeistenkin luukkujen tuotteet, niin laitan ne kyllä tänne teille ( koska, tuotteet olen kyllä kuvannut talteen :D) 

winter

winter3

Mutta mitäs tänne oikeastaan kuuluu? Itse palailin Mikkeliin viikko sitten sunnuntaina, mutta viime viikonlopuksi suuntasin taas Kuopioon. Vietettiin viikko sitten maanantaina lounas hetkeä koulutyttösten kanssa ja tiistaina palattiin, ah niin ihanan, opiskelun pariin. Tämä kevät tulee olemaan todella tiukka koulussa, nimittäin reilu kahden kuukauden aikana pitäisi sisäistää älytön määrä tietoa ja lääkelaskuja tähän kalloon, ja sen jälkeen vielä koittaa muistaa edes osa tuosta opitusta tulevissa sisätauti- ja kirurgisentyön harjoitteluissa, jäiks! Viime viikolla mm. hain myös postista uuden raamattuni, kamalan oppikirja järkäleen sekä vietin illat nenä matematiikan kirjassa, koska liuoslaskut nyt eivät vain salamana menneet päähän, oijoi :D Tämän kevään aiheet ovat kyllä hyvin mielenkiintoisia, joten uskon kyllä että intoa opiskeluun löytyy!

winter2

Onneksi keväälle on luvassa muutamia kivoja juttuja sekä tietenkin ihanan ihana hiihtoloma. Kevät tuntuisi älyttömän raskaalle, jos ei olisi tiedossa mitään mukavaa. Kertoilen teille varmaan vähän lisää tämän kevään suunnitelmista ja to do-listasta myöhemmässä vaiheessa! :)

Mitäs sinne kuuluu?
PicMonkey Collagejjjjhhh

1 kommentti

  1. tsemppiä paljon sinne koulujuttuihin!! Itselläkin tässä juuri opparin loppupuristus menossa, mutta sen jälkeen onkin sitten oma koulupaketissa:) Nuo mukavat asiat on kyllä semmosia mitkä auttaa jaksamaan, itsekin aina pari kivaa asiaa saa keväälle ja syksylle niin sitten on jaksanut puristaa kouluhommat alta pois!:)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥