TULEVAT KEVÄÄN POSITIIVISET

Moikka sinne pitkästä aikaa! ♥ Bloggeri on pysynyt aika visusti kiinni viime kuukauden ajan, en ole uhrannut ajatustakaan blogille viimeisten 30 päivän ajalta enkä pahemmin ole kerennyt perehtyä muidenkaan blogien lukuun, oijoi:D Päivät ovat menneet koulussa ja illat koulujuttuja sulatellessa. Opiskeltavaa on ollut paljon ja tavoitteena onkin päästä kaikista tenteistä läpi ensimmäisellä kerralla, koska uusinnat harkan aikaan eivät oikein innosta :D Niin, harkkahan meillä alkaa ihan kohta eli loppurutistus lähiopetuksessa on meneillään! Ja nythän voi kääntää pikkuhiljaa jo katseet kohti kevättä, koska maaliskuu vaihtuu ihan juuri ja onhan tuo aurinkokin paistanut siihen malliin, että kyllä se kevät taas tulee!

tulips3

Tämän kevään positiiviset ovat... 

...tuleva hiihtoloma, joka oikeastaan starttasi jo perjantaina! Kummoisia suunnitelmia lomalle ei vielä ole. Muutaman työvuoron käyn tekemässä, mutta muuten lomaviikko tulee varmasti sisältämään ulkoilua, rentoilua, ehkä leffassa käyntiä ja tietenkin yhdessäoloa perheen kuin kullankin kanssa :) 

...maaliskuun lopussa vietettävät synttärit. En kyllä tiedä voiko vanhenemista sanoa positiiviseksi asiaksi, mutta ainakin on hyvä syy juhlistaa itseään! Synttärithän on aina mukava asia, ja varsinkin kun tänä vuonna synttäreiden ajalle sattuu aika mukavaa puuhaa :) Katsotaan miten loppujen lopuksi synttäreitä tuleekaan juhlittua. Hyvää ruokaa ja mukava seura, ehkäpä!

tulips2

...työharjoittelun alkaminen. Odotan innolla, mutta samalla kauhuissani, tulevaa työharjoittelua, joka meillä on sairaalan osastolla. Eli sisätauti- ja kirurginen osasto täältä tullaan! Harjoittelu on kyllä kivaa vaihtelua koulussa istumiseen ja siellä varmasti pääsee näkemään ja oppimaan todella paljon :) 

...pitenevät päivät ja valoisuus. Viime viikkojen ihana auringonpaiste on saanut muhun ainakin ihan älyttömästi lisäenergiaa. Aamulla on ihana herätä kirkkaaseen päivään ja illalla kunnon pimeys iskee vasta kuuden aikaan eli valoisaa aikaa on rutkasti enemmän kuin keskitalvella! Vaikka tuohon auringonpaisteeseen usein yhdistyy kova pakkanen, niin se ei ole sen ihastelua ja ulkoilua haitannut ♥

tulips

...pidennetty viikonloppureissu Edinburghiin. Piristää tätä kevättä ihan hurjasti, kun tietää että pieni reissu on luvassa! Matkakohde on tosiaan Skotlanti, jonne matkustetaan poikaystävän perheen kanssa :) Mähän olen reissannut lentokoneella viimeksi reilu 4 vuotta sitten ja sanoisinko, että kärsin pienestä lentopelosta, että tuota tuota :D Mutta pienestä lentopelosta huolimatta oon ihan super innoissani ! Vinkkejä otan mielelläni vastaan Skotlannista, jos niitä on teillä antaa!

Nyt voisin ihan kysyä, että mitäs teille kuuluu? :) 
PicMonkey Collagejjjjhhh

6 kommenttia

 1. Olipa kiva postaus! Minuakin on ehdottomasti tuo lisääntynyt valo piristänyt ja jaksaakin sen ansiosta paljon paremmin. Ahh olisipa meilläkin hiihtoloma, mutta pääsiäisen aikaan saa nauttia reilun viikon lomasta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pitkästä aikaa sulta postausta Viivi 8) Olipa mukava lukea sun kuulumisia <3 Me räpsittiin ystävänpäivänä saman tyyppisiä kuvia tulppaanien kanssa ja hitto että oli vaikeaa, miten sulla on onnistunu näin hyvin?! :'D Mukavaa että sulla on loma alkanut, mukava vähän hölliä ja varmasti tulee tarpeeseen :3 Ja ihana että pääset myös pitkästä aikaa reissuun, Skotlanti kuulostaa hyvälle ja enpä malta odottaa postauksia sitten sieltä ;)

  VastaaPoista
 3. Jee olipa mukava lukea sun kuulumisia! Välillä voi ottaa vähän rennommin ja pysyä poissa bloggailusta. Reissu kuulostaa hyvältä!

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
 4. Mukava lukea sun kuulumisia! :) Työharjottelut ovat aina kivoja, kun niissä oppii hyvin käytännön työtä. Ihanaa kun pääset reissuun, hyvin lento ja reissu menevät! Seuraan yhden opiskelijan elämää Edinburghissa, joten häneltä löytyy varmasti hyviä vinkkejä blogissaan :) http://fiiaelina.blogspot.fi/ <- Tuossa blogin osoite vielä.

  VastaaPoista
 5. olipa kiva lukea sun kuulumia:) Ja tsemppiä kovasti sitten harjoitteluun kun se alkaa:) Ja ompa kiva kun pääset reissuun tuollaiset asiat aina kivasti motivoi eteenpäin kun tietäää että edessä on vähän lomailua:) Itse oon aloittanut työt just lastentarhaopena ja oon kyll innoissani kiva nyt valmistia ja päästä kiinni työelämään ja saada jopa vähä enemmän kuussa rahaa kun opiskelija eli jollain satasen budjetilla :'D

  VastaaPoista
 6. Ihania kuulumisia ja tulevasta keväästä poimittuja ilon aiheita! :) Mukavaa, kun mennään koko ajan kohti kevättä ja kesää, huomaan itse ainakin että motivaatio ja inspiroituminen kasvaa asiaan kuin asiaan näin kevättä kohden mentäessä. Jännä vaikutus tuolla lisääntyvällä auringonvalolla ja pitenevillä päivillä!:)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥