EDINBURGHIN REISSUKUVIA

Moikka! ♥ Ajattelin tulla rikkomaan viimeinkin tämän pitkään kestäneen blogihiljaisuuden meidän Skotlannin reissukuvilla! Blogi on ollut koko alkukevään ajan kovin hiljainen, ja tämän hetken kiireiden ja inspiraatio puutoksen myötä, se tulee varmasti olemaan loppukeväänkin. Ehkä pieni välimatka blogiin tekee hyvää ja postailee sitten, kun on inspistä ja oikeasti aikaa. Katsotaan, mihin tämän kanssa päädytään! Mutta nyt löpinät sikseen ja niihin reissu tunnelmiin! 

edinburgh_flight

edinburgh3

edinburgh5

edinburgh7

Kaiken kaikkiaan reissu meni kivasti, Edinburgh oli kaupunkina aivan ihana! ♥ Siellä oli ihan kevät fiilis verrattuna Suomeen. Nurmikot vihersi, kukat kukki ja ilma oli plussan puolella. Edinburghin maisemat ja koko olemus ihastutti mua. Vanhoja kauniita taloja, kaksikerrosbusseja, puistoja ja suloisia ulko-ovia. Rakastuin! Lennotkin meillä ajoittui sen verran mukavasti, että saimme nauttia neljästä kokonaisesta päivästä, mikä oli tälläisellä pidennetyllä kaupunkilomalla plussaa, kerkesi tehdä paljon. Sää oli perinteinen Ison-Britannian sää eli vettä satoi parina päivänä, mutta auringostakin saatiin nauttia hetkittäin :)

edinburgh4

edinburgh_fishchips

edinburgh

edinburgh9

Reissun aikana majoituttiin airbnb:n kautta vuokratussa asunnossa, mikä oli oikein luksus! Kämppä oli älyttömän kiva ja tilava meidän viiden hengen porukalle. Ja olihan siellä tunnelma ihan eri mitä täällä Suomen asunnoissa, koko lattiamatot, kaasuhella ja korkeat ikkunat henkivät brittitunnelmaa! 

edinburgh8

edinburgh2

edinburgh_arthursseat

edinburgh6

Nähtävyyksiä Edinburghissa käytiin katsomassa Edinburghin linna, Arthur's Seat ( huippu, joka on osa sammunuttu tulivuorta ) sekä Calton Hillin kukkula, jolla sijaitsee useampi monumentti. Myös vanhan kaupungin The Royal Mile tuli kuljettua läpi. Skotlantihan tunnetaan myös viskeistään, joten osallistuttiin Scotch Whisky Experiencen järjestämälle viski kierroksella, jossa tutustuttiin Skotlannin viskialueisiin ja maisteltiin paikallisia viskejä. Viskin juojaa musta ei saa kirveelläkään, sen verran tujakkaa tavaraa oli, mutta hauska niitä oli maistella naama irvessä! 

PicMonkey Collagejjjjhhh

3 kommenttia

  1. Ihania reissukuvia :) <3 En oo koskaan ollut Englannissa tai Skotlannissa tai siellä päinkään, ja olisi kyllä ihana käydä :) Tsemppiä kevääseen ja eiköhän se inspiraatio sieltä vielä palaile jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! <3 Mun on saatava puhelinkoppikuva kesälomareissulla! :D

    VastaaPoista
  3. Onpas kiva fiilis näissä!♡ Itseä ei ole ulkomaanmatkailu juurikaan kiinnostanut, mutta ainoita kohteita, jonne haluaisin matkustaa, olisi juurikin britit ja erityisesti maaseutu siellä..:) En tiedä mistä moinen mieltymys juuri britteihin..:D Mukava oli lukea pitkästä aikaa sun juttuja muutes!:)♡

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni, kiitos siitä! ♥